Monday, 3 January 2011

Happy New Year

Selamat Tahun Baru.. Sebenarnye tahun baru macam kurang bermakna je bagi aku.. Kalo time-time skolah dulu lain r.. Masok kelas baru, baju skolah, beg dll serba baru.. Hahaha, tetiba rase rindu nak kembali ke skolah :D
Tahun baru, azam baru.. tapi aku ni jenis malas nak ade azam.. Sebenarnye ade la, tapi malas la nak citer-citer sebab aku ni jenis yang agak hangat-hangat tahi ayam je.. Huhuh.. Z_zzzz Cume kalo harapan tu memang banyak la, of course semorang mahukan yang lebih baek dari yang sekarang kan..
Then, sekarang ni ade lagi dua minggu cuti(cuti sendiri) sebelum kuar tajuk SOCA.. After da kuar tajuk nanti aku kenelah prepare betul-betul memandangkan banyak bende nak kene cover :) <--- positive thinking :D
Untuk post tentang percutian kitorang ke Kepulauan Karimun dan Bromo nanti sket ek aku update. Soalnya gambar-gambar pon belom abes aku kumpul dari bebudak ni..
Haaaa, untuk tahun baru ni aku nak tambah satu segmen dalam blog ni.. Segmen indo malay... Tapi tak sure lak camne.. Aku letak bawah post je la kot.. Huahuahua

Aku kasi jela ek beberapa gambar buat sentapan hati korang..


berenang bersame ikan yu/hiu


tepi jalan

bromo

angsa di Universitas Airlangga, Surabaya




dalam bus ngan penduduk tempatan

3 comments:

  1. Gambar cantik glerr... Yang gambar dengan ikan yu tuh..tak kena gigit kee?

    ReplyDelete
  2. lol.aku baru tgk post ni,haha.krm slm kat penduduk tmpatan tu weyh

    ReplyDelete
  3. @amir x kene.. dye agak jinak.. tp still cuak kot.. sbb dye banyak n ade yg besar2... ak takot sekor gigit yg lain join!! hahah

    @afiq hahaha, ok2.. nnt jumpe ak kirim salam :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...